Rolsteiger Kopen?

ASC Rolsteiger kopen

ASC Rolsteiger

De ASC rolsteiger is perfect voor het werken op grote hoogte. ASC rolsteigers voldoen aan alle veilgheidsnormen, makkelijk op maat te maken en bijzonder veilig. Door de zwenkwielen is de ASC rolsteiger eenvoudig te verplaatsten. Gebruik de ASC rolsteiger voor werkzaamheden zowel binnen als buiten. Zo kunt u eenvoudig uw woning of bedrijfspand rondom schilderen, maar denk ook aan onderhoud en het reinigen van dakgoten.

EURO Rolsteiger kopen 

Euro Rolsteiger

De Euro rolsteiger is uw betrouwbare partner voor werken op hoogte. Alle rolsteigers bij ons zijn zeer veilig, maar Euro rolsteigers hebben net dat beetje meer. De opbouwframes van deze rolsteiger hebben geen borgpennen nodig. U kiest zelf de Euro rolsteiger die aan uw wensen voldoet. De Euro rolsteiger heeft standaard zwaardere wielen met een draagvermogen van 800 kg. en aluminium spindel.

FC Rolsteiger kopen 

 FC rolsteiger

Gebruikt u regelmatig een steiger, bijvoorbeeld voor uw werk, dan is de FC rolsteiger ideaal. Kenmerkend voor de FC rolsteiger is dat deze bijzonder eenvoudig op te bouwen is doordat het frame nooit klemt. De borgpennen van de FC rolsteiger laat u bij het afbreken bijvoorbeeld gewoon zitten. De FC rolsteiger heeft standaard zwaardere wielen met een draagvermogen van 800 kg. en aluminium spindel.

XS Tower Rolsteiger kopen

XS-Tower Rolsteiger

De XS Tower rolsteiger staat voor een Extra Small steiger die u heel eenvoudig in uw eentje kunt opbouwen. Daarmee is de XS Tower rolsteiger met een geïntegreerd ophangsysteem dé steiger  voor onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen. U heeft slechts 10 minuten nodig om de XS Tower rolsteiger in uw eentje op te bouwen. Naast de opbouwsnelheid is deze steiger ook zeer aantrekkelijk vanwege de hoge veiligheid. 

 

AGS Pro Rolsteiger kopen

AGS PRO Rolsteiger

AGS PRO Rolsteigers hebben alles in huis voor de professional. Zo beschikt de AGS PRO Rolsteiger over voorloopleuningen bij platforms op een hoogte van meer dan 2 meter. De AGS PRO Rolsteiger is heel veelzijdig en waarborgt de veiligheid tijdens het opbouwen en afbreken. Het kan zowel tegen de wand als in de vrije ruimte worden geplaatst. Onder de professionals staat de AGS steiger bekend om haar revolutionaire voorloopleuning.

BoSS Rolsteiger kopen

BoSS Rolsteiger

BoSS rolsteigers zijn de meest verkochte rolsteigers van het Europese continent. De BoSS rolsteiger staat bekend om zijn extreme mate van veiligheid en stabiliteit. Moet er tijdens het werk de werkhoogte van de BoSS rolsteiger worden aangepast? Geen probleem, door de plaatsing van de diagonalen aan de beide kanten van de BoSS rolsteiger gaat dat moeiteloos. Door de spoorloze wielen kan de steiger ook binnen worden gebruikt.

Rolsteiger Kopen

Een rolsteiger kopen is handig wanneer er veel op hoogte gewerkt wordt. Zeker wanneer je samen met een collega de rolsteiger wilt kunnen opbouwen, kun je het beste kiezen voor een rolsteiger kopen. Ga je een rolsteiger kopen en wil je een ruim aanbod van die rolsteigers bekijken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door dit ruime aanbod kan je de rolsteiger kiezen die perfect bij jouw werkzaamheden past. We bieden rolsteigers die goedkoop en toch van een uitstekende kwaliteit zijn. Daarnaast is veiligheid prioriteit nummer één als je met een rolsteiger werken gaat. Hier vind je een rolsteiger die betaalbaar is van merken als BoSS en AGS. Voordat je een rolsteiger kiest, wil je eerst een duidelijk beeld van wat er voor jouw werkzaamheden belangrijk is. Zo weet je wat het beste bij je past.

De rolsteiger die u hier koopt voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Los daarvan moet een rolsteiger wel ieder jaar gekeurd worden. Hierbij wordt bijvoorbeeld gelet op slijtage en rechtheid van de steiger, maar ook op de juiste werking van het luik en de bijbehorende accessoires. Na de keuring ontvang je een officieel keuringsrapport. De regels voor het opbouwen van een vaste steiger zijn anders dan voor een rolsteiger. Een vaste steiger moet door gecertificeerde steigerbouwers worden opgebouwd. Een rolsteiger mag echter door jou en een collega samen worden opgebouwd. Belangrijk is hierbij natuurlijk altijd dat jullie wel moeten weten waar jullie mee bezig zijn. Veiligheid is essentieel! Kunnen wij iets betekenen, neem contact met ons op!

Rolsteiger & Veiligheid

Bij werken op hoogte staat veiligheid voorop. Een rolsteiger is dan ook het ideale hulpmiddel hierbij. Een rolsteiger is eenvoudig uit te breiden met meer hoogte en andere accessoires die de steiger aanpassen op het doel waarvoor je het gebruikt. Bijkomend voordeel is dat een normale steiger wettelijk gezien alleen door gecertificeerde steigerbouwers mag worden opgebouwd. Rolsteigers mag je daarentegen met je collega opbouwen. Rolsteigers worden overigens niet alleen door bedrijven gebruikt. Ook particulieren hebben baat bij een rolsteiger. Denk maar eens aan het verven of reinigen van dat hoge plafond in je huis. Natuurlijk kun je de rolsteiger ook gebruiken voor ander onderhoud in en om huis. Wij bieden een ruime keuze van verschillende merken. Het is dan ook eenvoudig een geschikte steiger te vinden.

Koop je bij ons een rolsteiger, dan maak je een keuze uit verschillende merken, zoals AGS en BoSS. Een rolsteiger uit ons assortiment is betaalbaar en voldoet volledig aan de Europese veiligheidsnormen. Een rolsteiger moet bijvoorbeeld stabiel zijn en functioneren zoals het bedoeld is. Uiteraard zijn alle door ons verkochte steigers volledig onderworpen aan een inspectie alvorens ze de fabriek uitkwamen. Echter, een steiger die bij aankoop veilig is, moet de volledige gebruiksduur veilig blijven. Daarom dient een rolsteiger ieder jaar verplicht aan een keuring onderworpen te worden. Ook voor de jaarlijkse keuring van de steiger ben je bij ons aan het juiste adres! Na de keuring ontvang je een officieel keuringscertificaat, zoals het hoort.